Miki Mistrati gæster Stenløse Boghandel

Forfatter Miki Mistrati signerer på lørdag sin nye bog i Stenløse Boghandel

På lørdag 20. maj fra kl. 12.00 til 13.00 får Stenløse Boghandel besøg af journalist og forfatter Miki Mistrati, som vil signere sin nye bog “Lyset sletter nattens ord”.
Bogen handler om, hvordan et terrorangreb ske i Danmark, uden PET stoppede det, og hvem står i virkeligheden bag?
En lyseblå Fjällräven eksploderer ved Storkespringvandet midt i det travle København. Ved et mirakel omkommer kun to mennesker, men inden dagen er omme bliver man klar over, at der er tale om et terrorangreb.

Engelsk turist

Da de to døde identificeres, er den ene en engelsk turist med muslimsk baggrund. Den anden er en ung dansk journalist. Men hvordan kunne terrorplaner mod Danmark gå under PETs radar? En hæsblæsende jagt anført af efterretningstjenesten indledes i det danske islamistiske miljø. Inden længe bringer jagten politiet videre til Yemen og England, mens en intens intern strid i PET lægger store hindringer i vejen for at finde frem til gerningsmanden.
Miki Mistrati er forfatter til romanerne Solo (2009), Spin (2011) og Magt (2012). Derudover er han medforfatter på Magtens Bog, Den Hemmelige Tjeneste, Dan Lynge – Mit dobbeltliv og Bad Standing. Han har blandt andet modtaget Cavlingprisen.

Publiceret 15 May 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV