Fra salsa til kunst:

Første kulturhusfest står for døren i Egedal

Der venter et brag af en fest, når den første kulturhusdag afvikles på lørdag i Stenløse

På Lørdag den 17. juni 2017 kl. 13.00 til 16.00 slår dit, mit og vores Stenløse Kulturhus dørene op for den allerførste kulturhusdag med et brag af en kulturhusfest.
Her er både aktiviteter for børn og voksne, unge og ældre. Har man lyst til at prøve kræfter med at lave en skulptur af is eller hvad med at bygge sin helt egen paprake så er det på kulturhusdagen, man kan gøre det.
Dans salsa, byt bøger, gransk Egedals historie, lav kunst, tag et slag billard eller træd ind i den virtuelle verden i gamer-rummet.
Alt sammen med kyndig hjælp og vejledning fra de mange foreninger, netværk og kulturaktører, som holder til i kulturhuset. Glæd ganen med søde sager, dejlig kaffe eller friskpresset juice fra den nye café eller spis god arabisk mad og nyd live-musikken. I Stenløse Kulturhus er der plads til det hele.

Fra dans til drama

Her er musikzone, biblioteks- og ungezone, kunst- og håndværkszone, projektzone, danse- og dramazone og mødezone. Kort sagt er Stenløse Kulturhus i Egedal mulighedernes og ideernes legeplads, når det kommer til kultur, kreativitet og fællesskaber. Kom og oplev de mange spændende arrangementer, aktører og ildsjæle og bliv inspireret til at lave dine egne aktiviteter i kulturhuset. Kulturhusdagen bliver en fest, der bringer dig tættere på dit kulturhus.
Det er gratis at deltage og program kommer snarest.

Publiceret 12 June 2017 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV