Lokale unge møder unge fra hele Europa

Så skal Europa opleves. Sandra Nordahl Madsen, der kommer fra Stenløse Gymnastik Forening skal til Italien, og Mark Waltenburg, der kommer fra Stenløse Gymnasium, skal til Tyskland. De to unge har været så heldige at blive udvalgt til en tre ugers kulturel oplevelse i Europa, som en del af Lions ungdomsudveksling-program.
Det er Lions Club Stenløse-Veksø, der tilbyder at sende unge på en tre ugers kulturel oplevelse i Europa. Rejse og ophold, som altså bliver sponseret af Lions, er delt i to etaper. En uges ophold hos en værtsfamilie og to ugers ophold i en ungdomslejr sammen med 20-25 andre unge fra cirka 20 forskellige nationer. Opholdet finder sted i juli og august. Formålet er at styrke international forståelse og skabe varige kontakter mellem unge i Europa.
Kandidaterne er udvalgt blandt unge, der har udvist ekstraordinært initiativ, talent, engagement på deres skole eller i deres sport- eller ungdomsklub. Når de to kommer hjem skal de fortælle om deres ophold til et klubmøde hos Lions Club Stenløse-Veksø.

Publiceret 14 June 2017 07:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV