Ølstykke FC drømmer om et nyt pokal-eventyr:

Næstved kommer på besøg

Den lokale Serie 1-klub ser frem til mødet med 2. divisionsklubben Næstved

Ølstykke FC har i tidernes morgen skabt flere pokal-sensationer, der stadig huskes i fodbold-Danmark.
Spørg bare Superligaklubberne OB, FC Nordsjælland og Silkeborg, som alle har det til fælles, at de er sendt ud i pokal-mørket af den nordsjællandske klub.
Og nu er den blå-gule Serie 1-klub måske på vej med nye overraskelser i DBU's pokalturnering. I hvert fald har man spillet sig frem til første runde, hvor modstanderen på Ølstykke Stadion er en bekendt fra divisionsdagene, nemlig Næstved BK, som i dag frister en tilværelse i 2. division.
“For os som klub er det ren nostalgi, at vi igen får lov til at prøve kræfter med et divisionshold. Det er en udfordring, som både spillere og trænere glæder sig rigtig meget til. Vi ser virkelig frem til det,” siger ØFC's sportschef Michael Hansen.
Han er helt med på, at det kræver noget ekstraordinært på dagen, hvis kampen skal falde ud til fordel for Ølstykke FC.

Klar til at give alt

“Det vil være en meget stor overraskelse, men vi er klar til at give den en skalle. Vi har endnu ikke været i kamp i turneringen, men vores nye trænerteam med cheftræner Kim Schrøder Hansen og assistenttræner Søren Feddersen arbejder i denne tid hårdt på at rykke på spillernes form og finde frem til de rette formationer på banen. Spillerne er meget fokuserede på kampen, og de vil give alt. Også alle frivillige i klubben er klar til at optimere forholdene på Ølstykke Stadion til denne kamp,” siger Michael Hansen.
Kampen spilles mandag 14. august kl. 19.00 på Ølstykke Stadion.

Publiceret 07 August 2017 00:00

SENESTE TV