Lions-klubber klar med “Løvfaldsløb”

Efterårets store motionscykelløb skydes i gang ved møllen i Ganløse

Søndag den 17. september arrangerer Lions Allerød og Lions Ganløse et motionscykelløb.
Løvfaldsløbet, som det hedder, er et af efterårets store motionscykelløb i Nordsjælland og en af sæsonens sidste muligheder for at køre motionscykelløb over længere distancer på Sjælland, konstaterer arrangørerne.
Starten går fra møllen på Hvidehøjvej i Ganløse og deltagerene kan vælge mellem tre ruter. Den længste på 133 kilometer med start klokken 9, fører dem rundt om Arresø og tæt på nordkysten.
Deltagerne på 84 kilometer starter kl. 9.08 og deltagerne på 47 kilometer starter kl. 9.16. Ruterne er afmærket med skilte/orange pile, og på særlinge steder vil der være placeret kontrolposter, som sikrer, at udøverne holder sig til ruterne.

133 km. på ruten

På alle tre ruter er der indtjekning fra klokken 7.30 og der er mulighed for at undgå kø og spare penge ved at forhåndstilmelde sig på www.loevfaldsløbet.dk.
Der vil være tre depoter på 133 kilometer ruten, to depoter på 84 kilometer ruten og et depot på 47 kilometer ruten og på alle kan man få vand, saft og frugt.
Der er medaljer til de bedst placerede ved alle distancer for både mænd og kvinder. Alle der ønsker det, kan få diplom tilsendt, ved henvendelse i startteltet.

Publiceret 13 September 2017 00:00

SENESTE TV