Mød Ledøjes papkasse-kongen Hugo i kulturhuset i kulturhuset

Der er papkasselabyrint og andet sjov i efterårsferien på bibliotekerne

I skolernes efterårsferie har Egedal Bibliotekerne planlagt to større gratis aktiviteter.
I Smørum Kulturhus kan børnefamilier med børn fra fem år deltage i bygning af en stor papkasselabyrint, når Hugo fra HUBU.dk demonstrerer, hvor let man kan samle store papkasser med smarte plastikklemmer. Bygningen af labyrinten starter mandag 16. oktober klokken 10, og man kan deltage så længe, man synes, det er sjovt. Tirsdag 17. oktober og onsdag 18. oktober kan alle lege og gå på opdagelse i labyrinten i bibliotekets åbningstid.

Læs, læse og læs

Torsdag 19. oktober klokken 11 til 23 inviterer Ølstykke Bibliotek unge fra 13 til 18 år til readathon, som er et landsdækkende læsemarathon.
Readathon er for unge læseheste, der elsker at være begravet i en bog, men som også gerne vil hygge sig med andre bogslugere. De unge skal læse nonstop i 12 timer på biblioteket, hvor de undervejs også vil få besøg af en spændende lokal ungdomsforfatter og blive udfordret med forskellige opgaver.
”Vi har lavet et spændende program og trækker på gode erfaringer fra sidste år. Så vi glæder os meget,” udtaler Esther Michelsen fra Ølstykke Bibliotek. For at deltage i readathon skal man via egedalbibliotekerne.dk hente en billet. Det kan man fra 9. oktober klokken 13.00.

Publiceret 07 October 2017 08:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV