Arabiske flygtninge tog på workshop i Stenløse

Egedal Flygtningenetværk var lørdag vært for en workshop, hvor arabiske flygtninge og etniske danskere debatterede om børneopdragelse

I lørdags havde Egedal Flygtningenetværk i Stenløse Kulturhus en workshop med arabiske flygtninge og etniske danskere om børneopdragelse.
Hvordan gør de og hvordan gør vi, Hvordan kan vi forstå hinanden og hvad kan vi lære af hinanden og hvordan undgår vi og børnene konfrontationer grundet forskellig baggrund?. Det var nogle af de store spørgsmål, som deltagerne forsøgte at finde svar på.
“Det blev en fantastisk eftermiddag med fagter, kram og knus og oplæg på powerpoint. Og så selvfølgelig med hjemmebagt kage til kaffen. Følsomme emner blev taget op både med smil, alvor og forståelse samt krop og empati,” siger Stenløse-borgeren Bent R. Nielsen, der har været med i planlægningen af arrangementet.

Smil på læben

Oplægsholderne Trine Lauridsen og Souad Taha, der også var tolk, havde gjort et kæmpe forarbejde, hvilket førte til frugtbare diskussioner.
“Alle gik hjem med et glad sind og smil på læben. Og ikke mindst udtrykte deltagerne, at sådanne arrangementer måtte gerne arrangeres en gang om måneden eller måske hver 14. dag,” siger Bent R. Nielsen.

Publiceret 10 October 2017 00:00

SENESTE TV