Flot lokal indsamling:

45.000 kr. til Dansk Flygtningehjælp

Borgerne var med til at sikre et flot resultat

Da det gamle Gundsø's borgere gik på gaden i søndags den 5. november for at samle ind til Dansk Flygtningehjælp, endte det med et flot resultat. Indsamlingskoordinator, Kirsten Eriksen, er stolt over den hjælpende hånd, som borgerne har givet.
Det lykkedes de lokale indsamlere at indsamle ca. 45.000 kroner til Dansk Flygtningehjælps internationale arbejde. Beløbet omfatter de kontanter, der blev indsamlet, samt Mobilepay bidrag på ruterne i Gundsø.
”Først og fremmest er det fantastisk, at vores indsamlere gik på gaden, og at så mange borgere mødte dem med et smil og penge til indsamlingsbøsserne. Der har været en rigtig god opbakning fra både indsamlere, borgere og de sponsorer, vi har haft med. Dagli'Brugsen i Gundsømagle og Kvickly i Jyllinge sørgede for god forplejning med æbler samt kage og kaffe, og Præstegården i Jyllinge lagde lokaler til. Alle fortjener en kæmpe tak,” siger Kirsten Eriksen.

Bliver brugt i nærområder

Pengene fra indsamlingen bliver brugt i nærområderne til verdens konfliktzoner. En del vil blive brugt på at hjælpe mennesker fra Syrien og Sydsudan.
Samtidig skal indsamlingen sikre, at Dansk Flygtningehjælp kan sætte hurtigt og effektivt ind, når katastrofen rammer et nyt sted, og mennesker akut får brug for mad og tag over hovedet.

Publiceret 07 November 2017 08:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV