Forstærkning til HØJ:

Henter profil i HC Midtjylland

Den lokale håndboldklub har styrket truppen med 33-årige Morten Slundt, der kommer med erfaring fra tysk håndbold og Ligaholdet HC Midtjylland

Håndboldprofilen Morten Slundt er rykket tilbage til Sjælland, hvor han resten af denne sæson og i sæsonen 2018-19 skal spille for HØJ Elite's herrer i 1. division.
Slundt kommer til HØJ Elite, som spiller på en lejeaftale for indeværende sæson, mens han skal være spillende assistenttræner i HØJ Elite i sæsonen 2018-19.
”Det har i længere tid stået på vores ønskeliste at få Morten Slundt tilknyttet. Han var allerede i vores planer op til denne sæson, hvor vi søgte en to-vejs spiller som playmaker, men på daværende tidspunkt kunne det desværre ikke lade sig gøre. Da vi så hørte om situationen i HC Midtjylland, tog vi kontakt til dem, og det er heldigvis faldet sådan ud, at alle parter har kunnet blive enige om en god og fornuftig aftale”, fortæller sportschef Henrik Kjeldsen fra HØJ.
Morten Slundt er 33 år, og han har de sidste mange år spillet håndbold på allerhøjeste niveau, herunder i GOG, Roskilde, Nordsjælland, Aalborg og Midtjylland, ligesom han har spillet for 2 tyske klubber. Det er altså en erfaren spiller, HØJ har hentet ind.
”Slundts rolle på banen vil være styrmanden, der sætter spillet op og også er med til at få det optimale ud af vores andre spillere”, fortæller cheftræner Jesper Fredin.
”Han skal selvfølgelig lige bruge lidt tid på at lære vores spil og rollefordelinger at kende, men jeg kan allerede efter nogle få træningspas se, at det er et rigtigt valg og en god signing, vi har gjort”, fortsætter Fredin.

Valgte HØJ foran andre

”Vi er virkelig glade for, at kunne opruste truppen med så dygtig en spiller, og vi er stolte af, at Slundt har valgt os i konkurrence med andre eliteklubber”, slutter Fredin af.
HØJ Elite har også forstærket truppen udenfor banen. Således har klubben indgået en aftale med terapeut og mental coach Henrik Zarp, der lokalt driver klinikken Metapower. Zarp skal støtte spillere og trænere mentalt, så alle kan yde deres absolut bedste og få det maksimale ud af deres potentiale.
”Henrik har rigtig gode resultater fra hans arbejde for og med top-idrætsudøvere, og vi synes, han er et godt match både for trænere og spillere, bl.a. fordi han selv er funderet i elitesporten som tidligere superligamålmand”, siger en optimistisk formand Helle Rasmussen.

Publiceret 06 December 2017 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV