Koncert i kirken:

Dissing & Las giver den som Bob Dylan

Bob Dylans musik bliver hyldet med en koncert i Slagslunde Kirke

Trioen “Dissing & Las” bestående af Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen har altid fundet masser af inspiration i Bob Dylans musik.
Og hvad er så mere naturligt end at takke ja til muligheden for at prøve for at prøve kræfter med Bob Dylans sange i et kirkerum akkompagneret af orgel.
Forsøget kommer til at stå sin prøve søndag den 14. januar kl. 15.00 i Slagslunde Kirke, hvor gruppen har Dan Hemmer på kirkeorgel.
Gruppen “Dissing & Las”, der er oplært hos Povl Dissing, er i dag en unik enhed, der med præcision og samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.
De tre vokaler giver Dylans sange variation og sammenspil, som publikum i Slagslunde kan glæde sig til at stifte nærmere bekendtskab med.

Publiceret 29 December 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....