Nytårsgalla-koncert i Gundsømagle

På søndag er der koncert med Sopranen Signe Sneh Schreiber i den lokale kirke

På søndag den 7. januar kl. 15.00 står den på nytårsgalla-koncert i Gundsømagle Kirke - et arrangement, der har fået titlen ”Bernstein, ballader og bobler”.
Alle er velkomne til den festlige nytårskoncert i Gundsømagle Kirke med sprudlende arier, smægtende ballader, storslået orgelklang og en god portion humor. Sopranen Signe Sneh Schreiber er ét af de store navne fra den fremadstormende unge generation af dygtige sangere, og hun vil tage publikum med rundt på en festlig musikalsk oplevelse, der ud over 100-års fødselaren Leonard Bernstein også vil byde på store operaklassikere fra det senromantiske repertoire.

Kransekage og bobler

Ved orgel og klaver sidder Erik Kolind, der også vil vise, hvad orglet kan præstere, når en af landets dygtigste organister trakterer det.
Undervejs vil der blive fortalt om musikken, og bagefter serverer menighedsrådet bobler og kransekage, så vi endnu en gang kan ønske hinanden et godt nyt år.
Der er gratis adgang til koncerten i Gundsømagle.

Publiceret 03 January 2018 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....