Egedal Gymnasium & HF holder åbent hus

Lærere og elever vil vise og fortælle om det faglige og sociale fællesskab på det lokale gymnasium

Overvejer man at blive en del af Egedal Gymnasium & HF, så er der mulighed for at blive klogere til på tilbuddet onsdag den 17. januar klokken 19.30.
Her holder det lokale gymnasium nemlig et åbent hus-arrangement for alle interesserede kommende elever og deres familier.
Der bydes på en informativ og hyggelig aften, hvor lærere og elever vil vise og fortælle om det faglige og sociale fællesskab, man kan se frem til at blive en del af som elev.
Aftenen indledes med et fælles arrangement i hallen. Her vil rektor og elever fortælle om gymnasiet blandet med forskellige musikalske indslag.
Bagefter kan gæsterne gå rundt på gymnasiet og høre om de forskellige studieretninger og fag fra EG's lærere og elever.
En nyskabelse i den forbindelse er, at Egedal Gymnasium og HF i skoleåret 2018-19 vil oprette en tresproglig studieretning, også selvom kun få elever vælger studieretningen.
Der vil også være mulighed for at høre om alle aktiviteterne i og uden for undervisningen, f.eks. studieture, elevråd og elevudvalg og meget mere.

Rundvisning og snak

“Derudover kan man se vores sciencefaciliteter, idrætsfaciliteter, krea-bygningen og studiecenteret eller høre om EG Master Classes for særligt talentfulde elever eller vores Team Danmark-tilbud,” lyder det fra Egedal Gymnasium & HF i en pressemeddelelse.
På aftenen vil det også være muligt at tale med en studievejleder eller en læsevejleder samt få en snak med rektor og få en guidet rundvisning på skolen.
Tilmelding er ikke nødvendig. Selvom aftenen er velbesøgt, er der er plads til alle. I forhold til parkering opfordres gæsterne dog til at komme tidligt - selvom gymnasiet råder over en stor P-plads, kan det være nødvendigt at parkere på de nærliggende veje, da der ventes mere end 700 gæster.
Hvis man som kommende elev ikke har mulighed for at deltage på selve “Åbent Hus-aftenen”, fordi man eksempelvis går på efterskole, holder Egedal Gymnasium og HF et mindre orienteringsmøde lørdag d. 3. februar, kl. 12.00-13.00.
Tilmelding er ikke nødvendig her heller – alle er velkomne.

Publiceret 10 January 2018 00:00

SENESTE TV