Noah Lindholm fra Ledøje-Smørum Tennisklub (th.) blev årets halmester for U12 rækken i de lokale tennismesterskaber.

Noah Lindholm fra Ledøje-Smørum Tennisklub (th.) blev årets halmester for U12 rækken i de lokale tennismesterskaber.

Lokale tennistalenter foldede sig ud

Spillere fra Ølstykke og Ledøje-Smørum kan kalde sig mestre efter de lokale tennismesterskaber

Da der blev afholdt finaler for DM i hold i tennis i Ølstykke Tennishal for godt en måned siden, måtte spillere fra de lokale tennisklubber se til fra sidelinjen.

Men i søndags var det så de lokale spilleres tur, fordi her afholdt tennisklubberne i lokalområdet de lokale mesterskaber i tennis. I alt cirka 30 børn og 50 voksne har været med til turneringen og finalen blev afvikles i søndags.

Det er snart blevet en fast tradition, at Ølstykke Tennishal lægger gulv til de lokale mesterskaber i tennis, hvor alle tennisklubberne i lokalområdet dyster mod hinanden. I år deltog der spillere fra alle klubber i lokalområdet: Ledøje-Smørum Tennisklub, Stenløse Tennisklub, Jyllinge Tennis & Padel Klub, Slangerup Tennisklub, Frederikssund Tennisklub og Ølstykke Tennisklub.

Der blev dystet i både singler og doubler på tværs af klubberne. I år er det for første gang også lykkedes at få juniorrækker op at stå i alle aldersgrupper – lige fra U8 til U16-U18. Og det siger lidt om den lokale udvikling i tennisklubberne og det lokale samarbejde.

De lokale mestre blev i år: U8: Alle deltagere vandt en medalje, U10: Liam Jørgensen, Ølstykke Tennisklub, U12: Noah Lindholm, Ledøje-Smørum Tennisklub, U14: Marko Babovic, Ølstykke Tennisklub, U16-U18: Emil Bjerre, Ledøje-Smørum Tennisklub, Damesenior: Janne Rylander, Frederikssund Tennisklub, Herresenior: Kasper Eghøj, Ølstykke Tennisklub, Herresenior 35+: Jes Dietrich, Ledøje-Smørum Tennisklub.

Damedouble: Michelle Adriansen og Nicoline Adriansen, Ølstykke Tennisklub, Mix double: Michelle Adriansen og Martin Jørgensen, Ølstykke Tennisklub, Herredouble: Martin Jørgensen og Kasper Eghøj, Ølstykke Tennisklub

Publiceret 16 May 2018 07:00

SENESTE TV