Man kan prøve rope skipping – eller på dansk: sjipning med både lange og korte tove. Pressefoto

Man kan prøve rope skipping – eller på dansk: sjipning med både lange og korte tove. Pressefoto

Åbent hus i alle Ganløses idrætsforeninger

Ganløses idrætsforeninger går sammen om åbent hus for alle lørdag 9. juni

Lørdag 9. juni kl. 10-13 breder idrætsforeningerne i Ganløse armene ud og inviterer på smagsprøver af en lang række discipliner både i Ganløse Hallen, svømmebadet og på fodboldbanerne i Gryden. Det er en god og gratis mulighed for at prøve noget helt nyt.

Alle er velkomne til at dukke op og prøve så mange ting, de kan nå i løbet af formiddagen, der er aktiviteter for enhver smag, aldersgruppe og fysik. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, og hver runde varer ca. 20 minutter. Det endelige program for dagen vil snart ligge på foreningernes hjemmesider.

Gymnastik er mange ting

Kom for eksempel ind i badmintonhallen og kæmp mod den uovervindelige boldkaster hos Ganløse Badminton Club eller find sammen med tre venner og dyst i en double-kamp. Er man mere til fart og holdsport, udfordrer Ganløse Floorball Klub samme sted: Hvor hurtigt kan du skyde med en floorballbold? Ganløse Gymnastiks instruktører kan lidt af hvert, og det kan byens borgere også denne lørdag i hallen. På førstesalen kan man prøve zumba, yoga, og den nye disciplin feminin fitness. I selve hallen er der både parkour for de eventyrlystne, puls/styrketræning og crossdance, som er en kombination af styrketræning og dans. Og så er der rope skipping – eller på godt dansk: sjipning med både lange og korte tove.

EIF fitness holder åbent hus i lokalet ved svømmebadet, Ganløse Gymnastiks seniorfitness-hold i fitnesslokalet og i kælderen under hallen holder Ganløse Fitness Klub til.

Man kan også afprøve fodbold, triatlon og svømningens mange discipliner, mens man kan grille medbragt mad på bassinkanten. logy

Publiceret 24 May 2018 00:00

SENESTE TV