Revisionsvirksomheden BDO har besøgt samtlige plejecentre i Egedal Kommune. BDO er tilfreds med kvaliteten. Pressefoto

Revisionsvirksomheden BDO har besøgt samtlige plejecentre i Egedal Kommune. BDO er tilfreds med kvaliteten. Pressefoto

Egedals plejecentre får gode karakterer i nyt tilsyn

Samtlige tilsynsrapporter for Egedal Kommunes plejecentre er nu i hus og alle med gode karakterer

Egedal Revisionsvirksomheden BDO har været på uanmeldt besøg på samtlige plejecentre i Egedal Kommune med gode resultater hele vejen rundt.

”Vi har været igennem en to-årig proces, hvor der ledermæssigt har været ekstraordinært fokus på trivsel så som positive relationer, kommunikation, udvikling og meningsudveksling blandt borgere og personale. Derudover har faglighed - der jo danner grundlaget for et åbent og positivt miljø - spillet en helt særlig rolle. Det har været en fælles målrettet indsats, hvor alle medarbejdere har arbejdet virkeligt hårdt. Vi har alle løftet opgaven som ét samlet team med hjælp fra mange samarbejdspartnere. Mest af alt har det været sjovt og spændende at være med til,”siger Louise Silbo Raft, der var teamleder på Damgårdsparken under tilsynet.

Plejecenter Damgårdsparken klarede sig særdeles tilfredsstillende. Denne bedømmelse opnås, når forholdene karakteriseres som fremragende og eksemplariske, og hvor tilsynet har konstateret ingen, få eller mindre væsentlige mangler, som let kunne afhjælpes.

Bærer frugt

”Vores strategiske arbejde begynder nu at bære brugt, efter vi fastlagde en klar retning tilbage i efteråret 2015 i forhold til borgerne og i forhold til at sikre et ensartet fagligt niveau. Det er utroligt dejligt at se, at vi nu kan høste frugterne af vores hårde arbejde. Det sker kun, hvis man gør en ekstra indsats og ved præcist, hvad man går efter. En af parametrene for succes er blandt andet, at vi generelt har fået flere sygeplejersker på alle plejecentre,” siger Heidi Nielsen, teamleder på Porsebakken.

Plejecenter Porsebakken klarede tilsynet meget tilfredsstillende. Det opnås, når forholdene kan karakteriseres ved at være gode og tilstrækkelige, og hvor tilsynet har konstateret få mangler, som relativt let vil kunne afhjælpes.

Publiceret 11 July 2018 05:53

SENESTE TV