Du kan vinde billetter til Eventyrteatrets julemusical, der opføres i Tivoli.

Du kan vinde billetter til Eventyrteatrets julemusical, der opføres i Tivoli.

Vind billetter til eventyrlig juleforestilling og Tivolitur

I samarbejde med Eventyrteatret sætter Lokalavisen billetter på spil til årets julemusical i Glassalen

Juletid er også gavetid.

Og som der efterhånden er tradition for, sætter Lokalavisen og Eventyrteatret billetter på spil til én af årestidens tilbagevendende begivenheder.

Den populære julemusical, der opføres i Glassalen i Tivoli.

Lørdage og søndage fra 24. november til 16. december opfører Eventyrteatret ”Julekortet” - en underholdende julemusical for hele familien med 25 unge talenter fra Eventyrteatret, som for sjette gang er blevet nomineret til ”Bedste Børneteater” af brugerne på Børn i Byen – en titel Eventyrteatret har vundet de seneste 5 år i træk.

I årets stykke er det næppe overvaskende, at julen nærmer sig, og der skal sendes julekort til dem, man holder af.

Men kan man nu være helt sikker på, at julekortet når frem? Den nyudnævnte direktør for Nissepostvæsnet, Normann, og hans to børn Julius og Mandel, vil gøre alt, hvad de kan, for at posten kommer ud til jul – men det er lettere sagt end gjort!

Heldigvis får postnisserne hjælp af den talentfulde nissepige, computernørden Pip, som har en super smart plan: Hvis man nu får en masse computere og kunstig intelligens til at beregne og bestemme, hvordan juleposten skal bringes ud, så kan det vel ikke gå galt ... eller kan det?

Det kan man finde ud af i stykket, der varer en time uden pause..

Sådan deltager du i konkurrencen

Du kan vinde 4 billetter til forestillingerne kl. 16.00, søndag 25. november eller søndag 2. december, ved at gå ind på Lokalavisens Facebook-gruppe. Det kan du gøre ved at trykke her.

Hvis ikke du allerede er medlem af gruppen, er dét her en god anledning til at blive det.

For blandt de medlemmer, der i kommentarfeltet kan svare på, hvore julemusicalen opføres, trækker vi lod om 3X4 billetter til forestillingen samt adgangsbilletter til Tivoli

Vinderne får direkte besked og kan bestille deres billetter hos Eventyrteatret.

Publiceret 08 November 2018 00:00

SENESTE TV