Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Læserbrev: Egedal - har brug for en tillidsreform

Af Allan Vendelbo, Nørrekærvej 5, 3660 Stenløse, kandidat for Det Konservative Folkeparti til KV17

Kommunalvalget den 21. november er vigtigt.

Det er her du kan være med til at vælge de 21 byrådsmedlemmer, der i de næste 4 år skal træffe vigtige beslutninger om kommunens dagtilbud, skoler, ældrepleje, tilbud til handicappede, trafiksikkerhed og din kommuneskat.

Med andre ord - dit kryds får stor betydning for dig og din familie i de næste 4 år.

Egedal kommune er ikke sluppet så godt fra sine første år som Egedal. Med hensyn til kernevelfærden er vi de mest utilfredse i hele landet. Det står ikke meget bedre til med erhvervslivets tilfredshed med kommunen. Økonomien er presset. Og tidligere minister Poul Nielson siger om Byrådet – ”det er lidt som om de er blevet en klub”.

Byrådet må selvfølgelig ikke blive en klub eller noget der bare minder herom. Byrådet skal være i tæt dialog med borgerne og erhvervslivet og lytte til synspunkter og ideer og afveje disse ideer og synspunkter i en åben og gennemskuelig beslutningsproces. Dialog, åbenhed og gennemsigtighed skal være kerneværdier for det lokaldemokrati i Egedal.

Hvis jeg bliver valgt den 21. november vil jeg arbejde for en lokal Tillidsreform, hvor samspillet og samvirket mellem borgere og Byråd bygger på dialog, åbenhed og gennemsigtighed.

Publiceret: 11. November 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

Valget netop nu