Læser uddeler stor ros til plejepersonalet på Egedals døgnpladser. Modelfoto
Læser uddeler stor ros til plejepersonalet på Egedals døgnpladser. Modelfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Læserbrev: Fantastisk kompetent plejepersonale på døgnpladserne i Egedal

Af Gitte Pedersen, Svinemosevej 10, Søsum, 3670 Veksø

Døgnpladserne i Egedal skal have stor ros for at have ydet lokal familie både professionel støtte og personligt engagement i en svær tid.

Min gamle mor blev efter en voldsom blodprop i hjernen og efterfølgende knap 6 skrækkeligt uværdige uger på Herlev Sygehus endelig overført til Døgnpladserne i Egedal, hvor hun gennem sine sidste 4 dage fik en helt fantastisk værdig og professionel pleje af personalet på Døgnpladserne i Egedal.

Alle personaler min mor og familien var i berøring med, kunne deres kram og gav min mor en meget omsorgsfuld pleje, så god, at vi efterfølgende ærgrer os rigtig meget over, at min mor p.g.a en administrativ fejl på Herlev Sygehus først blev overført til Døgnpladserne 5 dage senere end planlagt.

Min mor fik fred den 11. april 2017 efter kun 4 dage på Døgnpladserne. En særlig tak skal rettes til Lisbeth på 1. etage, som var hos os, da min mor sov ind. Lisbeth var vores store støtte og holdepunkt alle 4 dage samt i det allersidste meget svære øjeblik.

Vores gang på Døgnpladserne i de 4 dage min mor fik lov at være der, vidner om en utrolig stor omsorg for alle beboerne på Døgnpladserne, hvor både gamle og yngre beboere fik en meget værdig og individuel behandling.

Det var vores indtryk, at ledelsen, som også udviste stor sympati og forståelse for netop vores situation, gør en ufattelig stor indsats for at både beboerne og personale skal følge sig godt tilpas på Døgnpladserne. Stor ros til Døgnpladserne i Egedal.

Publiceret: 28. April 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere