En læser skriver om fremtidsplanerne for “Bygaden 28” i Jyllinge. Arkivfoto
En læser skriver om fremtidsplanerne for “Bygaden 28” i Jyllinge. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Læserbrev: Flere tanker om Bygaden 28 i Jyllinge

Af Kaj Dyring Larsen, Hasselparken 23, 4040 Jyllinge

Klaus Aare Bang, formand for Den konservative vælgerforening i Roskilde har et indlæg i LokalAvisen den 4. juli, hvor han bekymrer sig over hvordan Foreningen UDSIGTEN i Jyllinge økonomisk vil kunne klare at drive Bygaden 28 som et kulturelt indslag i Jyllinge.

Det samme gør Ole Sørensen, Jupitervej 15 med sine usmagelige fantasier i LokalAvisen den 11. juli, som ingen hold har i virkeligheden.

Som borger i Jyllinge må man da forvente, at Klaus Aare og Ole Sørensen er velbekendt med i hvor stor udstrækning det frivillige initiativ i gennem tiderne har gennemført projekter som Jyllingehalleren, Spraglehøjgård, Gulddyssegården m.fl..

Så bare rolig, når først Roskilde Kommune går ind og støtter UDSIGTEN, så er der skabt et grundlag for at skaffe økonomiske tilskud, på samme måde som f.eks. Jyllingehallerne, Spraglehøjgård og Gulddyssegården med succes har gjord det.

Klaus Aare gør gældende, at Roskilde Byråd i oktober 2016, godkendte Handleplanen 2017-20, det gjorde byrådet ikke!

Byrådet har til gengæld i 2013 godkendt et Udviklingsprogram for Jyllinge Bymidte. Men Udviklingsprogrammet er siden da blevet ændret på mange punkter, når der er opstået nye behov, og det er da fornuftigt, og det skal vi da blive ved med.

Et nyt kulturhus vil være med til skabe en øget aktivitet i Jyllinge bymidte til glæde for borgerne i Jyllinge og de erhvervsdrivende.

Publiceret: 13. Juli 2017 09:41

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!