Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Læserbrev: Jyllinges DNA

Af Ole Sørensen, Jupitervej 15, 4040 Jyllinge

Er der ikke nogen som kunne tænke sig at stille op på Rådhuspladsen og bede folk skrive under på at Jyllingeborgere skal have en god udsigt?

Den underskriftsindsamling vil sikkert nemt kunne slå de 2500 som fortalerne for den kondemmede bygning, Bygade 28, har indsamlet.

Hvis de 2500 mere eller mindre tvivlsomme underskrifter skal tælle, hvoraf en stor del formodentlig slet ikke bor i Jyllinge, kan underskrifter indsamlet på Rådhuspladsen vel være ligeså god?

Det er dog med stor overraskelse at vi åbenbart har fået en DNA-ekspert, som åbenbart er dykket ned i de Jyllingske katakomber fra 1962! Det kan jo være han har kravlet rundt og snuset til fundamenter, som mig bekendt, er det eneste der tilbage af den oprindelig bygning.

Hvad angår den økonomiske side forstår jeg ikke helt sammenhængen... mig bekendt mener LA at borgernes penge er bedst i borgernes lommer? Så hvorfor skal vi skatteborgere smide penge ud på et underskudsprojekt? Eller mener LA's kandidat at de 2500 som har skrevet under vil stå for finansieringen og driften?.

Måske skulle de forskellige byrådskandidater hellere beskæftige sig med digeprojektet, som har haft store konsekvenser for mange familier i Jyllinge Nordmark, i stedet for noget så latterligt som en bygning der fuldstændig mister interessen, når Jyllinge hallen står færdig til efteråret.

Publiceret: 14. Juli 2017 08:54

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!