Ulrik John Nielsen.
Ulrik John Nielsen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Læserbrev: Sikkerheden skal op og hastigheden ned

Af Ulrik John Nielsen, kandidat for Venstre i Egedal

Der skal og må gøres noget ved trafikken specielt i de mindre byer.

De sidste uger er der skrevet en del på mange medier om trafikken, specielt i de mindre byer.

I dette års budget er der for 2018/2019 afsat 1.8 millioner til trafiksikkerhed. Det er en start, men det er alt for lidt. Hastigheden skal sættes ned. Det kan kun gå for langsomt med at komme i gang med det.

Der kan f.eks. etableres effektive vejbump ved indfaldsveje og de veje, der går tværs igennem de mindre byer. Det er gjort meget effektivt i Lynge og andre steder.

Slagslunde, Ganløse, Veksø, Søsum og Smørum. Jeg ved, at mange lokale engagere-de borgere fra disse bysamfund har prøvet at komme igennem med trafikproblema-tikken uden synderligt held. Egedal Kommune skal høre og tage disse mange borgere seriøst.

Også borgerne i Smørum, der bor tæt på tværvejen, kæmper for at blive hørt. Staten og vejdirektoratet lovede 80 km. Nu er der 90 km. Der mangler støjnedsættende for-anstaltninger og konstruktive løsninger.

For mange borgere, der bor rundt om i kommunen, er det et spørgsmål om livskvali-tet, at der gøres noget ved støjen og trafiksikkerheden. Det nye byråd kunne nedsætte en hurtigt arbejdende arbejdsgruppe, der involverede kommunens borgere til at komme med forslag til nogle fornuftige løsninger.

Publiceret: 04. November 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

Valget netop nu