Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Læserbrev: Svar til Karin Boysen

Af Socialdemokratiet, Venstre og Konservative folkeparti i Egedal Kommune

Sidst i august afholdt vi som bekendt en workshop. Her blev en tidsplan fremlagt omkring beslutninger og implementering. Efterfølgende blev der nedsat fire arbejdsgrupper, der skulle arbejde med emnerne fra workshoppen.

Hver gruppe og deres opgaver kan ses som bilag ved Børne- og skoleudvalgets oktober møde. Disse dokumenter er også sendt til skolebestyrelserne og der sidder repræsentanter med fra skolerne i grupperne.

Det er rigtigt, at arbejdsgrupperne, til at begynde med, havde deadline den 7. november. Herefter har vi bedt om både kortsigtede og langsigtede forslag. Det gjorde vi for at sikre, at vi kommer hele vejen rundt og ikke lægger op til en beslutning som senere modarbejder en langsigtet plan.

Det betød også at grupperne godt kunne bruge noget mere tid og det tilkendegav et samlet udvalg. Opgaven er ganske enkelt for stor og for vigtig til at forcere igennem inden det er gennemarbejdet fagligt. Det kan ingen være tjent med.

Heller ikke fordi nogen ønsker, at drive valgkamp på det. Det er ganske enkelt ikke ambitiøst og vi kan ikke være det bekendt overfor vores børn og vores medarbejdere.

Uanset timingen så bliver det hverken det nuværende udvalg eller Byråd, som kommer til at træffe den endelige beslutning. Vi skal sende forslagene i høring og på baggrund af hørringssvarene skal man beslutte hvilken vej man ønsker at gå.

Den beslutning må ligge hos dem, der ender med at være ansvarlige for implementeringen. Det er vores børn bedst tjent med.

Gode resultater opnår vi ved samarbejde, ikke ved at løbe fra beslutninger eller bekrige hinanden.

Publiceret: 12. November 2017 07:07

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt