Allan Vendelbo
Allan Vendelbo
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Læserbrev: Tak for klare meldinger

Af Allan Vendelbo, Nørrekærvej 5, 3660 Stenløse, kandidat for Det Konservative Folkeparti i Egedal

Rikke Mortensen, Radikale Venstre foreslår et ad hoc udvalg, som blandt andet skal arbejde med at udvikle det lokale demokrati. Et fornuftigt forslag, som er blevet prøvet af i flere kommuner med succes og gode resultater til gavn for det lokale demokrati.

Til forslaget siger Ib Sørensen, Socialdemokraternes spidskandidat – ”Nej, - det vil have for store omkostninger i forhold til administrationen”. Tak, Ib – for den klare melding, så ved vi, at Socialdemokraterne mener, at det er vigtigere at administrationen har det godt end at lokaldemokratiet udvikles til gavn for borgerne.

Til forslaget siger borgmesteren også nej tak. Uagtet at borgerne i Egedal er de mest utilfredse i hele landet, så skal alt i forhold til lokaldemokratiet blive som det er. Så tak for den klare melding, borgmester.

Det Konservative Folkeparti siger imidlertid ja tak til fordomsfrit at se på alle muligheder for at udvikle vores lokale demokrati. Vi vil se på, hvordan de lokale bysamfund kan bevares og sikres vilkår der kan fastholde dem som levende og attraktive bomiljøer for alle generationer.

Vi vil at kommunen skal være til for borgernes skyld og ikke omvendt.

Publiceret: 16. November 2017 09:48

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

Valget netop nu