Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Læserbrev: Venstre kæmper for en central rolle til Roskilde Sygehus

Af Regions- og byrådsmedlem Evan Lynnerup (V), Regionsråds- og byrådskandidat Kåre Ghisler Fuglsbjerg (V) og byrådsmedlem og kandidat til regionsrådet Jette Tjørnelund (V)

Den 21. november 2017 er der valg til regionsrådet i Region Sjælland. Det er et valg, som også har stor betydning for borgerne i Roskilde Kommune. Derfor stiller Venstre med tre stærke kandidater – regions- og byrådsmedlem Evan Lynnerup, Kåre Ghisler Fuglsbjerg og byrådsmedlem Jette Tjørnelund.

Vi er klar til at løse opgaverne i regionen, og vil have specielt fokus på Roskilde området. Der er nok at tage fat på! Region Sjællands Sygehusplan fra 2010 – som Venstre i Roskilde stemte imod – vil ændre meget på funktionerne på det velfungerende Roskilde Sygehus. Efterhånden som opgaver samles på det nye supersygehus i Køge, vil vi arbejde for, at der kommer nye og vigtige opgaver til Roskilde. Mange patienter må idag rejse til Region Hovedstaden for at få højtspecialiseret behandling. I fremtiden skal de fleste patienter kunne få denne type behandlinger i Region Sjælland og det kan passende være på Roskilde Sygehus.

Vi vil arbejde for at sætte patienten i centrum. Patienterne skal henvises til det rigtige behandlingssted helt fra start. Fra dag eet skal fokus være rettet mod kvalitet, nærhed og sammenhæng i behandlingstibud, så vore patienter får den bedst mulige behandling.

Med de opgaver der ligger foran os er der brug for at Roskilde Kommune bliver stærkt repræsenteret i det nye regionsråd. Regionens opgaver spiller en større rolle for Roskildes udvikling end de fleste regner med. I Venstre er vi klar til at tage opgaven på os. Der er sideordnet opstilling på Venstres liste. Så husk at stemme personligt, når du sætter dit kryds – så er du med til at sikre Roskilde en endnu stærkere repræsentation i regionsrådet i Region Sjælland. Vi har smøget ærmerne op – klar til at kæmpe for dig!

Publiceret: 04. Maj 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere