Tak til Den Tværfaglige Myndighed i Egedal

Peter Maibom, Møllehusene 15, 3650 Ølstykke

For ca. fire måneder siden måtte jeg for første gang i forbindelse med Den Tværfaglige Myndighed. Alene navnet kunne skræmme, og med det, jeg havde hørt om hjemmepleje/hjemmesygepleje i kommunerne, så frygtede jeg det værste.
Den første kontakt var på hospice, hvor min kone var på det tidspunkt, med en visitator fra Egedal. Her fik jeg min første overraskelse. Efter en times møde havde vi planlagt, hvad der skulle til for, at min kone kunne komme hjem, og visitator ville samme dag tage kontakt til hjælpemiddelcentralen, hjemmehjælpen og hjemmesygeplejen.
Dagen før hjemkomsten kom to folk med det aftalte udstyr, som de installerede fint og godt, så alt var klart til dagen efter.
Allerede samme dag, som min kone kom hjem, dukkede hjemmehjælpen op, og dagen efter hjemmesygeplejersken. Herefter gik det slag i slag. Hvis vi havde brug for ekstra hjælp bare en dag, en weekend eller permanent, eller vi havde behov for ekstra udstyr, så skulle der ikke mere end et opkald til visitator, og hjælpen var på plads.
I den sidste tid, hvor behovet var størst, blev der ydet en utrolig indsats, så min kones beslutning om at blive hjemme viste sig at være den rigtige.
Jeg vil derfor gerne sige tak til alle, som er kommet i hjemmet i de 3½ måned, men også tak til de ansatte i kommunen, som i baggrunden gjorde arbejdet muligt.

Publiceret 01 January 2014 11:04

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV