Læserbrev:

SF ønsker udviklingen skal komme nede fra

Af Pernille Kristensen og Randi Jørgensen, Byrådskandidater for SF

Skolevæsenet i Egedal har været igennem en hvirvelvind med ny skolereform, ny skolestruktur, adskillige sparerunder, og vi kan blive ved
SF siger RO PÅ!
Vi kan ikke skrue tiden tilbage, men må tage udgangspunkt i det skolerne står i nu. Så eventuelle ændringer i strukturen ønsker SF ikke for nuværende.
Vi må stoppe op. Lade tingene og udviklingen komme ind i et leje, hvor det er lærerne og skolebestyrelser, der sætter udviklingen i gang. SF ønsker, at vore dygtige lærere og engagerede skolebestyrelser kommer i centrum
SF vil forbedre arbejdsmiljøet og give arbejdsglæden tilbage til lærerne. SF anerkender, at vi har et hold af dygtige lærere, som har et stort kendskab til vore børn og gennem deres store engagement hver dag gør, hvad de kan for at give vore børn den bedst mulige undervisning.
SF har stor tillid til lærerne og vil fjerne al den unødvendige dokumentation, der tager tid fra kerneydelsen – samværet med børnene. SF vil lade skolelederne, lærerne og skolebestyrelserne sammen udvikle Egedals skoler.

Publiceret 07 September 2017 07:00

SENESTE TV