Læserbrev:

Egedal skal tænke større - meget større

Af Ulrik John Nielsen, Kandidat for Venstre i Egedal

Egedal Kommune har brug for flere store erhvervsvirksomheder til kommunen, skat-tekroner i kommunekassen og ikke mindst flere jobs.
Egedal har en unik beliggenhed. Vi skal ikke blot være en bo- og pendler kommune, men være erhvervsvenlige og fremfor alt: parate. Der er ved at være ”udsolgt” af gode erhvervsgrunde ind mod København.
Der er masser af jord langs Frederikssundsvejen tæt ved den nye motorvej og Kilde-dal Station. Gode adgangsveje til København og Nordsjælland. Vi har muligheden for i fremtiden at få en større del af kommende erhvervsområder omkring Kildedal.
Egedal skal også have fat i store erhvervsvirksomheder til at styrke kommunens økonomi og de mange mindre servicevirksomheder. Vi skal ikke sidde tilbage og vente. Vi skal tilbyde vores jord og gode muligheder. Det er ikke gjort med kun at bygge lejligheder og huse. Vi skal tænke kommunens økonomi, som man tænker i en stor virksomhed.
Der skal de næste mange år bruges mange penge til ældreområdet, skoler og instituti-oner. Jeg håber på et stærkt nyt byråd i Egedal Kommune, hvor vi sammen kan se ud i fremtiden med store visioner. Vi skal videreføre og bygge videre på det fundament, der er lagt, men vi skal også turde det og gøre det.
Vækst til Egedal

Publiceret 13 October 2017 00:00

SENESTE TV