Rikke Mortensen.

Rikke Mortensen.

Læserbrev:

Radikale Venstre har en vision

Af Rikke Mortensen, spidskandidat for Radikale Venstre i Egedal

Egedal skal være et fremragende sted at bo og leve specielt for de, som allerede bor her. Vi skal skabe rammerne om det gode familieliv.
Det gode familieliv, som er resultatet af vores dyrt købte brand. Da Byrådet skulle beslutte sig for et brand stod valget mellem ‘det gode familieliv' eller ‘bæredygtigt byggeri'.
Fortællingen om det gode familieliv begynder med, at vi sørger for, at de mindste børn får nok varme hænder omkring sig til at understøtte deres trivsel og udvikling optimalt.
Det handler også om at vores skoler støttes til at blive væksthuse for trivsel, læring og dannelse i praksis og ikke kun på papiret. Vores ældre medborgere skal vide, at vi er der, når helbredet svigter både for dem og deres pårørende.
Mennesker med handicap og deres familier skal mødes med omsorg og støtte til at indgå så ligeværdigt som muligt i vores fællesskab, men på deres præmisser.
Egedal skal være et sted, hvor vi lytter til hinanden og finder de gode løsninger i fællesskab.
Fortællingen slutter med, at vi i Egedal bliver et sted, hvor vores borgere er stolte over og glade for at bo, fordi vi skaber de optimale rammer om det gode familieliv.
Det handler om mennesker ikke mursten.

Publiceret 16 October 2017 00:00