Læserbrev:

LAU anerkender ikke længere Venstre Egedal som et blåt parti

Af Liberal Alliances Ungdom Egedal-Furesø

Venstre har valgt at lægge de borgerlige værdier på hylden og har ført deres vælgere bag lyset, ved at gå over til den røde blok.

Vi i Liberal Alliances Ungdom Egedal-Furesø kan ikke længere genkende Venstre Egedal, som et borgerligt parti.

Venstre i Egedal har valgt at lægge samtlige liberale og borgerlige værdier væk og har valgt at samarbejde med socialdemokratiet, i stedet for at holde fast i deres løfte fra 4 år siden, om at skatten skulle sænkes, de siger pengene ikke er til det mere, hvilket viser en mangel på rettidig omhu fra Venstre.

Vi lagde ud med at ignorere at Karsten Søndergaard i hans kandidattest, ville havde været radikal eller socialdemokrat i mange andre kommuner. Det kan dog nu ses, at dette ikke kun var for at stemmeoptimere, men for at videreføre den røde økonomiske politik, der er blevet ført i Egedal.

Venstre sælger ideen om at det er et bredt samarbejde i byrådet, men det minder mere om et kinesisk demokrati, enten acceptere du vores krav ellers er du helt ude, så længe de gode gamle venner beholder magten.

Willys disciple sidder altså stadig på magten og generationsskiftet udeblev. Dette kan vi takke Danmarks liberale parti for, hvilket er ligeså liberalt i Egedal, som Bopa var borgerligt.

Vi må derfor anerkende, at Egedal har fået deres første socialistiske borgmester. Om den årlige grundlovstale bliver til en 1. Maj tale vil tiden vise. Vi kan dog ikke længere se Venstre i Egedal, som er blåt parti.

Publiceret 09 January 2018 07:00