Sidste sæson var det High School Musical, der blev spillet i et samarbejde mellem Ung Egedal og Egedal Musikskole. Denne sæson er det et nyskrevet stykke, der hedder
Sidste sæson var det High School Musical, der blev spillet i et samarbejde mellem Ung Egedal og Egedal Musikskole. Denne sæson er det et nyskrevet stykke, der hedder "Let me entertain you", som er på plakaten. (Arkivfoto)
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Masser af fritidstilbud til unge

Rejser, musical, musik er bare nogle af de mange ting Ung Egedal tilbyder. Nyt program er på gaden

Så er Ung Egedal – Ungdomsskolen – atter klar med deres nye program for den kommende sæson 2012-2013. Igen i år har man et væld af undervisningstilbud og klubtilbud til unge i Egedal.

På programmet står blandt andet: Lektiecafeer, nørdematematik, mythbusters, syning, japansk, spansk, engelsk, tysk, halloween-, jule- og påskeværksteder, førstehjælp, klar til kørekort, hip-hop, make-up & beauty, cheerleading, historieundervisning, fransk, kajakkursus, pigeklub, knallertværksted, motocross, filosofi, parkour, billedkunst, tegneseriefremstilling, dansk for tosprogede, zumba og svømmedykning

Teater og talent

Også i år er der musical på programmet, og årets forestilling har Ung Egedals nye instruktør Hedi Keller skrevet. ”Let me entertain you” er arbejdstitlen og musicalen/teaterkoncerten tager udgangspunkt i en række Robbie Williams numre. Der er audition til Musicalen lørdag den 29. september. Musicalen bliver som sædvanlig til i et godt samarbejde med Musikskolen

Også talentshowet ”Egedal All-stars” kører videre, og her er der audition hele uge 44, og det store show afvikles den 2. maj 2013.

New York og Barcelona

Ung Egedal tilbyder også forskellige rejser i den nye sæson. Der er skitur til Østrig, en rejse til New York, sommertur til Paris og Barcelona, intensivt engelskkursus i Sverige, Crosstur til Sverige samt musikfestivaler i Polen og Norge.

Også Ung Egedals klub- og værestedstilbud åbner i uge 33. Klubberne/værestedet har været igennem en større forandringsproces og glæder sig til at præsentere de mange nye og spændende tilbud.

Alle disse tilbud og flere kan ses på hjemmesiden www.ungegedal.dk. Den nye brochure kommer med posten i uge 33.

Publiceret: 20. August 2012 07:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!