Prøv modeldrømmene af i Modeljagt 2012. Kom til casting i Køge torsdag den 29. marts.
Prøv modeldrømmene af i Modeljagt 2012. Kom til casting i Køge torsdag den 29. marts.

Modeljagt åben for 14-25-årige

Alle unge mellem 14 og 25 år kan være med i Modeljagt 2012. I Køge er der casting torsdag den 29. marts.

 Tip en ven    Udskriv   Del

MODELJAGT: Alle piger og drenge mellem 14 og 25 år har mulighed for at deltage i forårets Modeljagt, som arrangeres i et samarbejde mellem modelbureauet Unique Models og Politikens Lokalaviser.

Kravene for deltagelse er desuden for pigernes vedkommende, at de skal være mindst 170 cm, mens drengene skal være mindst 182 cm høje.

For at deltage i konkurrencen skal man uploade tre forskellige billeder i henholdsvis portræt- profil- og totalformater samt udfyldes specifikke oplysninger og en kort beskrivelse af deltageren. Deltagerne får herefter deres egne præsentationssider på www.modeljagt2012.dk.

Der skal kåres en vinder blandt både pigerne og drengene, og vinderne af Modeljagt 2012 kan se frem til en spændende fremtid som model, lover Jacqueline Friis-Mikkelsen.

- De modeller, som vinder, får en tryg, god og alsidig modelkarriere, og skal blandt arbejde for modekataloger og blade og forhåbentlig også lave shows i både ind- og udland, fortæller hun.

Tilmeldingsfristen er torsdag den 12. april kl. 23.59. Udvælgelsen gennemføres med en semifinale og en finale. Semifinalisterne offentliggøres mandag den 16. april, mens finalen afholdes fredag den 27. april. Finalen vil foregå i Unique Models lokaler i København, og Jaqueline Friis Mikkelsen står for udvælgelsen i begge runder.

I Køge bliver der holdt stor casting på Restaurant Theilgaards i Den Hvide By torsdag den 29. marts klokken 16-21. Det koster intet at deltage, og det bliver til gengæld en dag med masser af aktiviteter udover selve castingen.

Der er således også modeshow både klokken 18 og 20, hvor man kan se de sidste nye modetrends fra Køges butikker - både på catwalken og i de mange stande ved arrangementet. Der er musik hele aftenen, og popbandet Electric Lady Lab kommer blandt andet og underholder.

Læs mere om konkurrencen og tilmelding på www.modeljagt2012.dk.

Publiceret: 20. Marts 2012 16:00
Leveret af Lørdagsavisen
Del på Facebook
Se også:
Ugens annoncer
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Få de lokale nyheder hver dag fra
Lokalavisen Egedal