Morten Nordstrand er tilbage hos FC Nordsjælland. Arkivfoto
Morten Nordstrand er tilbage hos FC Nordsjælland. Arkivfoto

Nordstrand tilbage i FCN

Sammen med de andre FCN-spillere har den tilbagevendte FC Nordsjælland-angriber indledt træningen til den kommende sæson

 Tip en ven    Udskriv    Kommentér   Del

FC Nordsjælland har i denne uge indledt træningen til den kommende sæson med et nyt, men også kendt ansigt i truppen. Efter fem sæsoner i FCK er Morten Nordstrand nemlig vendt tilbage til den klub, hvor han i sæsonen 206/2007 blev superligatopscorer.

"Det er lidt som at komme hjem. Jeg bliver taget godt imod, og det hele er næsten som det plejer, for jeg kender langt de fleste og kan falde hurtigt til. Det skal jeg ikke bruge tid og kræfter på", siger Morten Nordstrand.

Allerede sidste forår var Norstrand en tur i FCN på en halvårig lejekontrakt. Det lejemål har nu banet vejen for en fast 3-årig kontrakt, der gerne skulle give noget mere spilletid, end Nordstrand især de senere sæsoner i FCK har været vant til.

"Jeg har brugt for meget tid på bænken. Så nu glæder jeg mig til at komme til at spille fodbold igen og gøre mig gældende" siger Nordstrand, der med skiftet også har udsigt til at spille i Champions League gruppespillet, som han på trods af årene i FCK faktisk ikke har prøvet.

"Hos FCK fik jeg spilletid i nogle kvalifikationskampe. Men i hovedturneringen har jeg aldrig været på banen, så det håber jeg da at få lov at opleve i efteråret, slår den nu 29-årige angriber fast til fcn.dk.

2 andre nye

Tilbage i FCN-truppen er også angriberen Christian Gytkjær, der har været udlejet i foråret til AB, samt Mathias Nielsen, der har været udlejet til Viborg. Gytkjær får trøje nr. 24, Mathias Nielsen nr. 31 og Morten Nordstrand trøje nr. 11.

Træner i Værløse

FC Nordsjællands Superligatrup træner i hele denne og næste uge på Værløse stadion, og der er planlagt en enkelt træningskamp tirsdag 26. juni kl. 17.00 i Helsingborg, inden der søndag 1. juli er afgang til træningslejren i Holland, hvor FCN spiller to træningskampe.

 

Publiceret: 19. Juni 2012 11:18
Leveret af Furesø Avis
Del på Facebook
Se også:
Ugens annoncer
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Få de lokale nyheder hver dag fra
Lokalavisen Egedal