Der er godt nyt til de mange computer-interesserede i Egedal Kommune. En ny e-sport satsning er på trapperne. Modelfoto
Der er godt nyt til de mange computer-interesserede i Egedal Kommune. En ny e-sport satsning er på trapperne. Modelfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nu kommer E-sporten til Egedal Kommune

Ny e-sportsforening i Egedal vil gøre det muligt at ’gå til computerspil’ på samme måde som at gå til fodbold

E-sport er meget hurtigt blevet en af verdens største sportsgrene. Derfor tager Ung Egedal nu initiativet til at starte en e-sportsforening i Egedal Kommune.

“Der er et stort hul i Egedal Kommune, når det kommer til muligheden for at dyrke e-sport og det vil vi gerne hjælpe med at gøre noget ved,” siger Erik Rasmussen, der er viceskoleleder i Ung Egedal, der er ungdomsskolen i Egedal Kommune.

eSport er blevet en seriøs sport blandt unge på niveau med f.eks. håndbold og fodbold, hvor teori, teknik, strategi, samarbejde og holdånd er lige så vigtige som i alle andre sportsgrene.

Derfor har Ung Egedal også taget skridt til at tilbyde undervisning i e-sport om eftermiddagen til de 13 til 18 årige og de 70 pladser er stort set udsolgt. Det lover godt for en e-sportforening.

Nye lokaler i Kulturhuset

“Ung Egedal kan ikke mætte behovet for undervisning i e-sport i Egedal, så jeg håber der er en masse andre gamere og forældre, der vil være med til at etablere foreningen, siger Erik Rasmussen.

E-sport kræver udstyr og det kan godt være dyrt at etablere, men her får den nye e-sportforening en hånd fra begyndelsen, da den kan få lov til at benytte Ung Egedals e-sportslokaler i Stenløse Kulturhus.

Ung Egedal indbyder alle interesserede til at deltage i den stiftende generalforsamling torsdag den 14. september kl. 18.00 i Stenløse Kulturhus på Rådhustorvet 2. Så snart foreningen er oppe at stå, vil Ung Egedal trække sig og så skal foreningen være selvbærende. Efter generalforsamlingen er der fremvisning af E-sportlokalerne i Stenløse Kulturhus.

Publiceret: 06. September 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Egedal

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt