Nopphamat Horthong på billedet har sammen med kæresten Korakot Srimongkol åbnet Pad Thai Take Away i Egedal Centret. (Foto JK)
Nopphamat Horthong på billedet har sammen med kæresten Korakot Srimongkol åbnet Pad Thai Take Away i Egedal Centret. (Foto JK)
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny thai take away i center

Egedal Centret har fået ny mad på menuen. Nu kan du få thailandsk mad fra Pad Thai Take Away

Så er der endnu et tilbud til alle, der vil slippe for at lave mad en gang imellem. I Egedal Centret i Stenløse er Pad Thai Take Away lige åbnet.

”Jeg har boet i Danmark i 12 år og har været i restaurationsbranchen lige så længe. Så nu synes jeg, at det var på tide, at jeg fik mit eget,” fortæller Nopphamat Horthong, der kommer fra Thailand. Hun har sammen med kæresten Korakot Srimongkol åbnet det nye madsted.

”Jeg kan godt lide at give service til folk, og jeg synes, det er fedt at se folk smile, når de er tilfredse. Jeg har samlet en masse erfaring, som nu skal bruges her i forretningen,” fortæller Nopphamat Horthong.

To jobs på en gang

Erfaringen har hun fået fra sine to jobs hos en bager og på en restaurant, hvilket har betydet, at hun har stået tidligt op om morgenen og kommet sent hjem for at passe arbejdet. Derfor har det også være hendes kæreste, der har stået for madlavningen derhjemme.

”Min kæreste elsker at lave mad, og jeg synes, han er god til det. Man kan næsten sige, at han har været husmor i vores hjem på grund af mit arbejde,” siger Nopphamat Horthong.

Derfor er det kæresten Korakot Srimongkol, der står i køkkenet, mens Nopphamat Horthong tager imod bestillingerne.

I lidt mere end et år har tanken om et thai take away været i hovederne hos Nopphamat Horthong og Korakot Srimongkol. Da de fandt lokalerne i Egedal Centret, var de ikke i tvivl.

”Så vidt jeg ved, er vi den eneste thai restaurant i Egedal Kommune. Men jeg synes også, at livet er for kort til, at man skal være bange for at kaste sig ud i at åbne sin egen forretning. Vi håber på, at det her kommer til at gå godt, men hvis ikke - ja så tager vi den derfra,” slutter Nopphamat Horthong.

Publiceret: 10. September 2013 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Egedal

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt