Wienerkoncert på Jyllinge Skole

Gundsø Teater & Musikforening er klar med en Champagne-sprudlende nytårs- og Wienerkoncert på Jyllinge Skole

 

JYLLINGE: Det nye år starter ikke helt rigtigt uden en festlig nytårskoncert med champagne. Derfor giver Gundsø Teater & Musikforening nok en gang mulighed for at holde traditionerne ved lige og starte det ny år på den helt rigtige måde med nytårskoncerter i festsalen på Jyllinge Skole. Nytårskoncerten 2008 spiller to gange på lørdag den 5. januar, nemlig klokken 15.00 og igen klokken 20.00.
Denne gang bliver det Danmarks operettepar Sofie Ottosen og Thomas Peter Koppel sammen med Klaus Lewinsky & hans Wienerkvartet. Inden koncerten går i gang bliver der mulighed for at alle kan ønske hinanden godt nytår - GTM byder på champagne og kransekage. Og derefter går det ellers løs i et stort show. Parret er en fryd for øret, men øjet behøver ikke at kede sig imens; Sofie er altid smukt garneret med udsøgte, specialsyede balkjoler, og Thomas bærer sine kostumer med chevaleresk charme.Operetteparret er, foruden at være ualmindeligt godt syngende, også rappe i replikken og de har en fremragende kontakt med publikum, der kan forvente en nytårs-koncert, der helt lever op til de populære GTM-traditioner.

Få billetter

Programmet kommer til at bestå af såvel de mest folkekære melodier som mindre kendte perler fra det omfangsrige operetterepertoire - arier og duetter af J. Strauss II, Lehár og Kálmán samt små kammermusikalske intermezzi med Wiener-kvarteten.
Forestillingen om eftermiddagen er helt udsolgt, og der er kun ganske få billetter tilbage til forestillingen klokken 20. De kan bestilles på GTMs billettelefon 40 71 11 75 eller med en mail til billetterteater-musik.dk.

Publiceret 01 January 2008 00:00

SENESTE TV