FC Egedal skal nu en tur til Jylland i rigtig mange udekampe fremover.

FC Egedal skal nu en tur til Jylland i rigtig mange udekampe fremover.

ØFC vælger at stoppe

Formanden for den nye FC Egedal siger, at det er slut med divisionsfodbold i Ølstykke efter at klubben er kommet i 2. divison vest

Af
Af Per From Egedal

Nu er det slut med divisionsfodbold hos os. Det siger FC Egedals, det tidliger Ølstykke FC"s formand Peter Nørris Dalsgaard til Lokalavisen Egedal umiddelbart efter nyheden om, at FC Egedal kom i 2. division vest Mandag formiddag blev der på Dansk Boldspil Unions kontor foretrukket lodtrækning mellem sytten klubber, hvor et af disse hold efter sommerferien skal spille i vestkredsen.

Uheldig klub

Den uheldige klub blev FC Egedal, der kan se frem til nogle lange ture over broen hver anden weekend. Vi fangede klubbens formand Peter Nørris Dalsgaard, der ikke på det tidspunkt havde hørt nyheden, og han sagde.: - Her og nu kan jeg kun sige, at så trækker vi os. For det første har vi ikke økonomien til de lange rejser. For det andet tror jeg ikke på, at vi kan få spillerne til at tage de lange ture nu, hvor de ikke får betaling for at spille hos os. Dette her er meget uheldigt for klubben, så vi må tage konsekvensen og rykke ned i Sjællandsserien og begynde på en frisk, siger en meget skuffet formand. Der er et spinkelt håb om at blive i østkredsen, det vil ske såfremt Frem bliver erklæret konkurs. DBU har nok lidt uforståeligt giver Valby-klubben en frist til 1. juli.

Publiceret 22 June 2009 03:00

SENESTE TV