Blomster og bryster

Lørdag den 8. oktober blev der - som de foregående år - igen holdt "Lyserød lørdag" landet over. I Stenløse var der aktiviteter både i centeret og på Helsvevej

Af
Af Lasse Faber Børgesen

Helsevej var lørdag klistret til med lyserøde balloner, hvor fem butikker var med i Kræftens bekæmpelses kampagne for kampen mod brystkræft "lyserød lørdag".
Der var allerede fra formiddag godt med mennesker, og Lokalavisen fangede blomsterdekoratør Vivian Ullitz, lige som hun er i gang med at pakke en lyserød orkidé ind til en kunde.

"Vi har aftalt, at butikkerne på Helsvej vil l lave 4 fælles ting om året. Og da 5 af os er kvinder, så var meget logisk at holde lyserød lørdag," siger hun.

Lyserøde kager

Et helt hold af frivillige, mest bestående af venner og familie til de fem forretninger, havde både bagt kage til dagen og stod også og grillede pølser til kunder, der var blevet små-sultne.

En særlig kage faldt dog én for øje.

En kage formet som den øverste del af kvindekroppen med tilhørende skrift "støt brysterne", prydede kagebordet.

"Vi måtte lave den med tøj på, ellers havde det ikke været hel så børnevenligt," griner frisør Carina Ernst, som også er kreatøren bag den flotte kage.

Selvom størstedelen af initiativtagerne var kvinder, var det tydeligt at mærke, at resten af holdet bakkede fuldt op om projektet.

Kræftens bekæmpelses kampagne "Lyserød Dag" kunne opleves landet over. Også flere forretninger i Egedal Centret havde pyntet op med lyserøde balloner.

"Støt Brysterne" kagen var kreeret af Huset egen frisør Carina Ernst (Tv.)

Virksomhederne på Helsevej havde købt et lærred, hvor folk for en tyver kunne sætte deres håndtryk, og derved støtte kampen mod kræft. Borgmester Villy Eliasen var tidligere forbi for at give sit håndtryk med.

Virksomhederne på Helsevej havde købt et lærred, hvor folk for en tyver kunne sætte deres håndtryk, og derved støtte kampen mod kræft. Borgmester Villy Eliasen var tidligere forbi for at give sit håndtryk med.

Publiceret 10 October 2011 08:55

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV