Ølstykke-løber runder marathon-milepæl

Anders Munch Madsen fra Ølstykke løber sit marathon-løb nummer 500

Søndag den 13. november bliver en stor dag for 62-årige Anders Munch Madsen.
Som så ofte før byder dagen på et marathon-løb - denne gang Rudersdal Marathon, men ganske usædvanligt kan supermotionisten fra Ølstykke tage hul på sit marathon-løb nummer 500. Dermed bliver løberen fra Stenløse-Ølstykke Atletik & Motion også den første dansker, som runder det magiske tal.
Præstationen er ikke gået ubemærket hen. Slet ikke hos marathon-kollegaen Tor Rønnow.

Anders som mentor

"Der er mange og gode grunde til at jeg begyndte at løbe marathons, men én af dem er helt ubestridt, at jeg ret tidligt i forløbet mødte en af mine tre mentorer, nemlig Anders Munch Madsen fra Ølstykke. Det var ved Kalundborg Adventsmarathon i år 2006, mit tiende marathon og det første ved et "mindre" arrangement. Mødet med nogle af løberne til dét løb ændrede min bane - foruden Anders gjode også Erhard Filtenborg, Jørn Pedersen og Claus Høier et stort indtryk," siger Tor Rønnow og fortsætter med at hylde Anders Munch Madsen.
"Anders havde og har et unikt talent for at tale med og omgåes mennesker, en evne, der utvivlsomt har været med til at skabe succes både i hans karriere som sælger og som afholdt marathonløber. Jeg kan ikke gøre andet end at tage hatten af for Anders," siger Tor Rønnow.

Publiceret 09 November 2011 07:00

SENESTE TV