HØJ's damer leverede en sløj præstation på hjemmebane mod AG's bundhold. (Arkivfoto)

HØJ's damer leverede en sløj præstation på hjemmebane mod AG's bundhold. (Arkivfoto)

HØJ-damer skuffede slemt mod bundholdet

HØJ’s damer kom slet ikke i gang mod AG’s jumbohold, der hentede sæsonens første sejr med en gevinst på 17-24

Af
Af Ove Dyrstrøm

Det lignede på papiret en ren ekspeditionssag for HØJ, der lå 5'er i rækken med 23 point mod rækkens jumbohold AG (Albertslund/Glostrup) med et stort rundt 0.
Men der var motivationsfaktoren til forskel på de to mandskaber, og det betød, at det blev bundholdet, der efter kampen for første gang i denne sæson kunne juble over en sejr, som var ganske fortjent. HØJ's træner Claus Kuno lagde da heller ikke skjul på sin store skuffelse, da han forlod hallen.
"Vi vidste, at det kunne ske. Men det var helt sikkert start-syveren, der ikke var gode nok i dag. Det var skuffende, at vi slet ikke var klar".

Giftig afslutter

Fra første dommerfløjt var det da også gæsterne, der var klart bedst. HØJ?s forsvar havde svært ved at stoppe deres indspil til stregen, hvor Signe Petersen var en giftig afslutter, da hun havde nettet 5 gange ved stillingen 5-8 efter et kvarters spil.
Siden fik HØJ en god periode, og havde Vibeke Gunge ikke misset en friløber, så kunne der være udlignet til 9-9. Men HØJ's angribere havde bestemt ikke nogen stor dag, og i den anden ende kom bundholdet alt for nemt til deres scoringer, hvilket betød, at de igen kunne trække fra til en pausestilling på 10-13.
AG var også hurtigst ude af starthullerne i 2.halvleg, da de på få minutter fik øget til 11-16. Det til trods for, at Maiken John i HØJ-målet diskede op med flere gode redninger, men i den anden ende stod AG's keeper Frederikke Saust altså også en helt eminent kamp. Generelt havde HØJ det svært mod AG's top motiverede flade 6-0 forsvar, og så løb de ind i et hav af stolpe-ud afslutninger, en spiller som Nadia Offendal var stærkt savnet i denne match.

Bare så gode

HØJ førsøgte sig med både enkelt og dobbelt mandsopdækning, men det gjorde ikke den store forskel. Efter 13-19 midtvejs i halvlegen, så bevarede AG afstanden kampen ud med slutcifrene 17-24. Forståeligt at AG?s store spiller i målet, Frederikke Saust, strålede som en sol efter matchen.
"Vi var bare så gode i dag, vi var virkeligt sat op til kampen, og det var fedt at få slettet nullet".
På søndag kl.14.00 spiller HØJ atter på hjemmebane, hvor Gladsaxe/HG, der ligger lige over nedrykningsstregen, kommer på besøg.

Publiceret 19 March 2012 00:00

SENESTE TV