TV:

Her er vinderne af Modeljagt 2012

Årets to modeljagt-vindere kommer fra Køge og Lyngby

Af
Martin Warming

Martin Warming

Så er spændingen langt om længe blevet udløst: 19-årige Lisa Grøndahl fra Køge og 17-årige Adam Rugh Høy Hansen fra Lyngby blev årets vindere i Modeljagt 2012.

Tv-indslag: Derfor vandt Adam og Lisa
De to vindere i Modeljagt 2012 blev for kort tid siden kåret efter en nervepirrende finale, hvor 12 unge modelspirrer kæmpede om en modelkontrakt med Unique Models, der er Danmarks største modelbureau.
Se billeder fra finalen i 'Fotogalleri' nederst i artiklen

Over 1.000 unge drenge og piger i aldren 14 til 25 år havde tilmeldt sig Modeljagt 2012, og 12 af dem var fredag morgen blevet kaldt til den store finale hos Unique Models i København.
Her blev der blandt andet taget billeder af finalisterne, og direktør Jacqueline Friis-Mikkelsen fik sig en snak med hver enkelt deltager, inden holdet bag Unique Moldels tog den endelige beslutning om, hvem der skulle vinde årets modelkonkurrence.
Se Lisas profil på www.modeljagt2012.dk her
Se Adams profil på www.modeljagt2012.dk her
"Det er en lille drøm, jeg har haft i snart tre år. Så det er fedt. Jeg havde overhovedet ikke regnet med at vinde, og jeg blev meget overrasket, da jeg røg i semifinalen," lød det fra Adam Rugh Høy Hansen, der selvfølgelig var glad og stolt over at være den ene af vinderne.
Også 19-årige Lisa Grøndahl havde svært ved at fatte det.
"Jeg er meget, meget glad. Jeg har lidt svært ved at fatte det, og jeg tror, at min hjerne gik blank i et kort sekund, da Jacqueline råbte mit navn," sagde den lykkelige vinder.

null

Publiceret 27 April 2012 16:02

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV