Ølstykke-kører starter i JUAL Rally

Rasmus Sørensen skal køre anden afdeling af DM på Juelsminde-halvøen

Efter en pause på godt små to måneder genoptages kampen om årets Mekonomen Rally Championship – det danske mesterskab i rally. Det kommer til at ske i området mellem Horsens og Juelsminde, hvor årets JUAL Rally afvikles, og det bliver et løb med lokal deltagelse.
Det er Rasmus Sørensen fra Ølstykke, der for anden gang i år starter med den Suzuki Swift Maxi 1600, som han er skiftet. Den lokale kører havde dog en uheldig sæsonstart, da året begyndte i ADAC Wikinger Rallye. Han måtte således udgå med motorproblemer og har ikke været ude at køre siden.
JUAL Rally starter så småt fredag den 18. maj. Her vil der i løbet af eftermiddagen være kombineret teknisk kontrol og åbent værksted på Odelsgade – Juelsmindes hovedgade – hvor deltagerne får godkendt deres biler. Herefter går det så i tidsrummet fra klokken 18.00 til klokken 20.00 løs med et stort rallyshow, som foregår i selve Juelsminde, hvor kørerne racer forbi såvel butiksfacader som private ejendommes hække og plankeværk.

Hastighedsprøver

Konkurrencen går for alvor i gang lørdag morgen, hvor deltagerne bliver sendt ud på den første hastighedsprøve. I alt 12 hastighedsprøver skal kørerne igennem, inden vinderne af JUAL Rally kan kåres i centrum af Juelsminde ved 16.30-tiden.

null

Publiceret 18 May 2012 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV