Musikfestival i Egedal Centeret

Musik, dans og kunst vil fylde Egedal Centret lørdag den 9. juni. Egedal Musikfestival rykker i år ind i centret

Af
Jesper Kappel

Jesper Kappel

Lørdag den 9. juni vil Egedal Centeret være fyldt af dygtige elever, når Egedal Musikskole, Ung Egedal og Egedal Centeret i fællesskab arrangerer Egedal Musikfestival 2012.
Der bliver budt på masser af musik, dans og kunst samlet samme til et program, der varer fire timer fra klokken 10.00 til 14.00
Der bliver budt på et rocktelt på torvet ved Kvickly, Et telt med blandede musikalske indslag på torvet mellem rådhuset og Rådhuscafeen, rådhussalen med hovedsageligt klassisk musik, en rap-workshop i lokalerne ved siden af Centerkiosken, i den tidligere forretning "Per & Nille" vil der være blæser-workshop og koncerter, og i lokalerne ved siden af Punkt 1 er der flamenco-workshop og billedudstilling.

Rock og flamenco

Rockteltet vil være en smeltedigel af talentfulde bands fra Egedal Musikskole og Ung Egedal, hvor man kommer igennem så at sige alle stilarter af rytmisk musik. Lige fra god pop over heftig funk musik og glad Trinidad calypso til heavy rock.
Teltet ved rådhussalen vil præsentere en mangfoldighed af orkester- og kortyper. Der vil blandt andet være kor og vokalkvartet med musik fra 50'erne, Showbandet med virtuose slagtøjselever og elektronisk musik a la Jean Michel Jarre.
I Rådhussalen vil man kunne opleve et væld af rytmikbørn, der viser forskellige dele af det, de arbejder med.
I de tre "forretninger" vil man kunne komme til at prøve kræfter med så forskellige ting som rap, flamencodans og saxofon/trompet. Stik hovedet indenfor og afprøv dine evner som rapper, eller måske er der en flamencodanser gemt i dig. Alle kan være med.
Du kan se det fuldstændige program med tidspunkter på musikskolens hjemmeside – www.egedalmusik.dk – og på Ung Egedals hjemmeside – www.ungegedal.dk.

Publiceret 05 June 2012 07:00

SENESTE TV