Skiftedag i SuperBest

Der er kommet ny købmand i SuperBest i Egedal Centret. Den nye købmand hedder Bent Kongsfelt og er klar til at tage konkurrence op med Føtex, hvor han selv har arbejdet

Af
Jesper Kappel

Jesper Kappel

Så er der blevet skiftet ud på den øverste placering i SuperBest i Egedal Centret. Købmand Jens Bank har sagt farvel til forretningen, og ind er kommet købmand Bent Kongsfelt.
”Jeg trænger til nye udfordringer. Jeg har været her i Stenløse i 30 måneder. Det er faktisk det sted, jeg har været længst. Nu skal jeg prøve kræfter med SuperBest i Kastrup,” fortæller Jens Bank og fortsætter:
”Jeg synes, at jeg har udlevet de udfordringer, der har været med SuperBest her i centret. Jeg mener selv, at jeg og medarbejderne har skabt det bedste supermarked i mange kilometers omkreds,” siger Jens Bank.

Kommer fra Føtex

Ansvaret for butikken er nu blevet overdraget til købmand Bent Kongsfelt, der har en fortid i blandt andet Føtex og Netto. Han glæder sig til udfordringen, når Føtex åbner om få måneder.
”Jeg kan ikke stå i vejen for en stor udfordring. Jeg ved, hvad Føtex kan, og hvad der er deres store udfordringer,” siger Bent Kongsfelt.
”Det, Jens har gjort med butikken her i Egedal Centret, er godt. Jeg kommer ikke her til butikken for at ændre noget radikalt. Jeg er her for at ”toppe” op på de ting, som er godt i forvejen. Mit klare mål er, at vi skal være den førende fødevarebutik her i området,” slutter Bent Kongsfelt.

null

Publiceret 15 July 2012 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV