Ældre Sagen klar med nyt program

Karen Blixen, modeopvisning og juletur til Christiania er bare noget af det, som Ældre Sagen i Gundsø byder på i den nye sæson

Af
Jesper Kappel

Jesper Kappel

Der er bestemt ikke grund til at kede sig, hvis man bor i Gundsø og omegn. Ældre Sagen Gundsø har lige sendt deres nye program på gaden. Der er lagt op til et hav af arrangementer i løbet af efteråret og vinteren.
Bridge- og folkedansholdet starter op i september, og i slutningen af den første måned i efteråret er der inviteret til Løvfaldsfest. Her bydes der på mad, musik og dans.
Programmet byder også på foredrag om Karen Blixen, modeopvisning både efterår og forår, revy, kirkekoncert med Marie Carmen Koppel og en tur til Danmark og Københavns nye store turistattraktion "Den Blå Planet", der bliver afløseren for Danmarks Akvarium i Charlottenlund.
I måneden op til jul bliver der budt på julebanko, julefrokost og en juletur til Christiania i København.

Aflysning af tur

Det var meningen, at der den 13. september skulle afholdes en tur til Holmegaard Parken, men den er blevet aflyst. I stedet har Ældre Sagen arrangeret en tur til Holbæk, hvor deltagerne kommer på besøg hos Holbæk Museum, Naturkirkegården i byen og så også en middag på Restaurant Vadestedet.

null

Publiceret 09 August 2012 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV