Ny skoleleder på Søagerskolen

Charlotte Brandt afløser Johnnie Pedersen som skoleleder på Søagerskolen i Smørum

Charlotte Brandt overtager jobbet som skoleleder på Søagerskolen efter Johnnie Pedersen, der er gået på pension pr 1. august 2012.
Charlotte Brandt har været ansat som viceskoleleder på Boesagerskolen, hvor hun startede 1. marts 2002 i daværende Ledøje-Smørum kommune.
Nu bliver hendes opgave er at føre Søagerskolen videre og frem mod en forventet ny skolestruktur i Egedal kommune, som netop har igangsat en proces i samarbejde med et eksternt konsulentfirma, hvor man i fællesskab skal afdække muligheder og udfordringer for skolerne i Egedal kommune.

Rart arbejdsmiljø

”Jeg er glæder mig meget til at starte på Søagerskolen, som er en skole, der er kendetegnet ved en stab af engagerede, kompetente og energiske lærere og pædagoger.
Der er et rart arbejdsmiljø, hvor de voksne har det godt og sjovt sammen såvel fagligt som socialt. Det glæder jeg mig til at blive leder for og en daglig del af. God trivsel hos de voksne smitter af og giver god trivsel hos eleverne," siger Charlotte Brandt.
Hun nævner endvidere, at skolen fremtræder indbydende, da den løbende er moderniseret, og for et par måneder siden blev der opsat videoovervågning af hele skole/SFO såvel ude som inde.

Ny medielæringsplan

"Det er en god ting, der har haft en positivt effekt på andre skoler, hvor lignende tiltag er foretaget," siger Charlotte Brandt.
I dette efterår vil forældre og elever opleve, at Søagerskolen vil have fokus på arbejdet med en undervisningsmiljøvurdering for eleverne, en medielæringsplan for elever og medarbejdere samt en arbejdsproces vedrørende skolestruktur, en proces, der inddrager alle skolens interessenter.
"Jeg glæder mig til mit nye skolelederjob på Søagerskolen og ser frem til at hilse på skolens elever fra 1.- 9. klasse mandag d. 13/8 2012, og på 0. årgangs elever d. 15/8 2012. Jeg håber disse dage også at få lejlighed til at hilse på mange forældre," siger hun.

Publiceret 17 August 2012 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV