Intet Egedal-hedeslag i Hedensted

SC Egedal håndterede varmen og sæsonens første lange bustur til topkarakter. Hedensted blev slået efter en god præstation i 2. halvleg

Af
Kenneth Tanzer

To kampe, to sejre og en målscorer på 7-1 samt en pokalsejr over Birkerød fra 2. division.
SC Egedal har fået en fremragende start på tilværelsen i Danmarksserien.
"Vi kan ikke klage. Det er en kanonstart. De tre sejre er med til at give selvtillid i truppen, men vi skal stadig holde benene på jorden og tage én kamp ad gangen. Sæsonen er jo først lige startet," siger SC Egedals assistenttræner Brian Andersen.

Lang bustur

Men søndagens sejr på 0-2 i Hedensted må vække ekstra glæde i Egedal-lejren. Først og fremmest trak man det længste strå i den dræbende varme, men spillerne håndterede også den lange bustur på bedste vis.
"Vi har jo ikke været vant til at køre til Jylland for at spille kamp. Det var en lang tur, så vi var spændt på spillernes reaktion, men de løste opgaven helt perfekt, selvom vi ikke spillede særlig godt i 1. halvleg," siger Brian Andersen.
Hjemmeholdet Hedensted var nemlig mest på bolden i kampens indledning, mens Egedal havde svært ved at ramme hinanden og få pasningsspillet til at fungere.

Klassisk Wagner

Efter pausen fik SC Egedal bedre styr på begivenhederne. Holdets centrale midtbane med Søren Rasmussen og Martin Thomsen fik lagt et højere pres, og så kunne de jyske værter ikke holde stand.
Først bragte Thomas Wagner Egedal på 0-1på en klassisk Wagner-afslutning inde i feltet, og syv minutter før tid lukkede Christian Offenberg opgøret med et kontramål til 0-2.
"Hedensted gjorde det egentlig okay og forsøgte at lægge et tungere pres, men vi stod godt i forsvaret, så det blev aldrig rigtig farligt," siger Brian Andersen.


Hedensted-SC Egedal 0-2
0-1 63. Thomas Wagner
0-2 83. Christian Offenberg
475 tilskuere

Publiceret 20 August 2012 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV