Et flot spring lige foran dommerne.

Et flot spring lige foran dommerne.

Smørum fik medaljer på rulleskøjter

Den lokale rlleskøjteklub i Smørum hentede medaljer ved sit eget stævne

I alt stillede 83 løbere op til sidste lørdages stævne i kunstrulleskøjteløb arrangeret af Smørum Rulleskøjte Klub.
Rulleskøjteklubberne fra Frederikssund, Jyderup, Næstved og Smørum dystede om medmedaljerne. Ud af de ti guldmedaljer, der blev uddelt ved stævnet til løberne i de forskellige solo grupper gik fire til Smørum Rulleskøjte Klub, ligeledes fire til Frederikssund Rulleskøjteklub og Jyderup Rulleskøjteklub løb med to.
Fra Smørum gik guldet i Figur DM Klasse 1 til Louise Thingstrup, i Spire Gruppe 1 til Nanna Andersen, i Debutant A til Olivia Girotti og i Minnies B var det Emilie Thingstrup. Jyderup fik guldet i Spire Gruppe 3 til Karoline Lindegaard og i Cadet B til Signe Munk.
De mange tilskuere, som kom forbi Balsmosehallen i Smørum, fik set mange engagerede og dygtige løbere, hvoraf nogle havde deres stævne debut på rulleskøjter, men det var ikke sidste gang de stiller op, kunne man se på de glade løbere.

Favoritsport

Arrangørerne fra Smørum Rulleskøjte Klub var tilfredse med afviklingen af stævnet. Specielt fordi så mange nye små løbere har valgt denne sport som deres favoritsport, og for den store tilskueropbakning fra forældre, bedsteforældre og venner.

Publiceret 11 October 2013 00:00

SENESTE TV