Her er Egedals nye skoleledere

Der er sat navne på de fire nye distriktsskoleledere i den nye skolestruktur for Egedal

Arbejdet med at implementere den nye skolestruktur og skolereformen er i fuld gang i Egedal Kommune.
Den 11. august i år træder den nye struktur i kraft, hvor antallet af skoler reduceres til fire store skoler med undervisning på alle de nuværende tolv skolebygninger.
I den forbindelse er der også sat navne på de fire nye distriktsskoleledere. I Distrikt Smørum er Peter Kilmose valgt som ny distriktsskoleleder med ansvar for Balsmoseskolen, Boesagerskolen og Søagerskolen, der får hver deres pædagogiske ledere ude lokalt.
Distrikt Ganløse består af skolerne i Ganløse og Slagslunde, hvor Jacob Loessl bliver leder.
I Stenløse skal distriktsskoleleder Jette Handberg lede Veksø Skole, Lærkeskolen, Stengårdsskolen og Bækkegårdsskolen, mens hendes kollega, Lise Boye skal lede Distrikt Ølstykke med skolerne Hampelandsskolen, Toftehøjskolen og Maglehøjskolen.

Udvalg nedsat

Hvert skoledistrikt har nedsat sit eget sammenlægningsudvalg med forældrerepræsentanter, der bliver et slags overordnet udvalg med ansvar for at tilrettelægge en fælles struktur og kultur på skolerne, hvor det bedste fra alle afdelingsskolerne kan leve videre. Bestyrelsen i Ganløse/Salgslunde har dog allerede haft en samlet bestyrelse siden den administrative sammenlægning i 2011.

Publiceret 05 February 2014 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV