Foreningen Cancerramte Børn modtager en check i Ølstykke. Beløbet endte faktisk på 17.000 kroner.

Foreningen Cancerramte Børn modtager en check i Ølstykke. Beløbet endte faktisk på 17.000 kroner.

Flot tiltag:

Egedal-borgere dansede mod kræften

Bækkegårdsskolen i Ølstykke lagde igen i år rammer til arrangementet "Danser mod cancer", hvor godt og vel 17.000 kroner blev danset hjem til foreningen Cancerramte Børn

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Der blev svedt, danset og hygget på Bækkegårdsskolen i Ølstykke i lørdags.
For andet år i træk tog Egedal nemlig del i det landsdækkende arrangement "Danser mod cancer", hvor overskuddet går til foreningen Cancerramte Børn.
"Sikke en lokal opbakning fra Egedals borgere. Vi er meget taknemmelige," siger Sassia Sakhri, der igen i år har været én af tovholderne til den store dansefest.
Mens der på landsplan - fordelt over 23 haller blev indsamlet 354.146 kroner, så kom de 17.000 kroner fra Egedal. Et beløb, som Sassia Sakhri er meget tilfreds med.

Familier på skitur

"Kampen mod kræft er så vigtig. Derfor er vi glade for at kunne bidrage så flot her i Egedal. Beløbet kommer fra billetsalg, kage og ikke mindst vores lotteri med gaver fra alle vores sponsorere," siger Sassia Sakhri, som understreger, at pengene er godt givet ud.
"Vi er medvirkende til, at Foreningen Cancerramte børn kan sende familierne på en skitur," siger hun.
Danseeventen i Ølstykke blev pænt besøgt, og ligesom sidste år blev der danset Bokwa og Zumba, men der var også tid til underholdning.
"Sangeren Muri kom og leverede et underholdende indslag. Han var fremragende, og i dagens anledning havde han taget børnefiguren "Frede Frost" med. Derudover blev der fortalt om vigtigheden af at køre med cykelhjelm, ligesom der var en børneopvisning fra Stenløse Gymnastik," siger Sassia Sakhri.

Sangeren Muri var et populært indslag hos børn og voksne.

Sangeren Muri var et populært indslag hos børn og voksne.

Publiceret 02 September 2015 00:00

SENESTE TV