Tre mænd overfaldt 15-årig kampsportspige:

Det skulle de aldrig have gjort

15-årig gav overfaldsmænd tørt på og cyklede hjem

Af
Af Mette B. Sørensen

En 15-årig pige gav søndag aften tre overfaldsmænd en lektion, de forhåbentlig sent vil glemme.
Pigen er på vej hjem på cykel, da hun pludselig bliver standset af tre fremmede mænd ved, at den ene spærrer cykelstien for hende med en knallert nær busstoppestedet ved Værebrovej og Tangbjergvej i Ølstykke.
Pigen beder de tre mænd om at rykke sig, hvilket de nægter, hvorefter to af dem går hen til pigen og hiver fat i hende og vælter hende af cyklen. Overfaldsmændene forsøger at lyne pigens jakke op, men hun holder fast i lynlåsen. Den ene af mændene hiver pigen tæt ind til sig, imens den anden tager hånden op under jakken på hende, alt imens de klapper hende på lommerne og spørger, om hun har en mobiltelefon og penge på sig. Den ene mand river hende på kinden og ned af halsen.
Fordi de både forsøger at få jakken af hende og stikker hånden op under jakken er pigen i tvivl om, om mændene forsøger på noget seksuelt.
Men så får den 15-årige pige nok.
Hun giver den ene overfaldsmand et ordenligt spark i ribbenene, og det får ham til at opgive overfaldet. Men hans kammerat på knallerten er tilsyneladende ikke blevet skræmt. Han hopper nemlig af knallerten og går hen i mod pigen, som kvitterer med at knalde ham en på hovedet.
Efter at have givet sine overfaldsmænd tørt på, hopper pigen op på cyklen igen og kører til sit hjem i Jyllinge.

Har du set noget?

Overfaldet finder sted søndag aften kl. 21.20, og den 15-årige pige ser kort efter overfaldet, at bus 600 holder ind ved busstoppestedet, oplyser Nordsjællands Politi, som meget gerne hører fra vidner i bussen, som kan have set de te overfaldsmænd.
Den ene beskrives som ca. 16 år, ca 175 cm høj, kraftig af bygning, og to af dem beskrives som ca. 20-25 år, ca. 180 cm høje. Alle tre er af anden entnisk baggrund end dansk og taler dansk med accent. De bar alle tre dynejakker.

Ben i næsen

Nordsjællands Politi opfordrer ikke til selvtægt, men Henrik Duus, specialkonsulent ved Nordsjællands Politi siger om overfaldet:
"Det må være op til den enkelte at vurdere situationen, men i det her tilfælde, må man anerkende, at pigen har haft ben i næse."

Publiceret 16 November 2015 10:30

SENESTE TV